Lite om mig

Hej! va roligt att du klickat dig hit, det måste ju betyda att du vill veta mer om mig.


Emelie Dewall heter jag, förut hette jag Holgersson men redan som 16åring mötte jag mannen i mitt liv Peter, det tog ett par år men till slut så blev även jag då Dewall.


Nu har det gått 19år (då kan du ju räkna ut själv hur gammal jag är) vi har hunnit skaffa 2 barn, villa, volvo och vovve, riktiga svenssons.

eller ja vi har ingen volvo och vi har en mops, dom är inte som alla andra vovvar om man säger så. 


Jag bor i Rundvik och jobbar på Victorygym i Nordmaling.

jag tycker om att umgås med nära och kära, vandra i naturen, fiska, äta god mat och styrketräna så klart, jag håller själv mest på med styrkelyft men har även en glatt öga för tyngdlyftning och crossfit.


När jag växte upp så var jag ingen idrottande typ, inte alls faktiskt. Jag testade lite olika idrotter som dom flesta gör men fastnade aldrig för någonting. Jag tränade nån gång ibland endast av ytliga skäl, för att vara smal och följa idealet, ni vet size 0.

  

jag var aldrig size 0 och tyckte det var jobbigt, det var en av anledningarna till att jag tyckte att det var jobbigt att gå till gymmet, alla kommer kolla på mig som inte kan någonting och inte passar in.


Jag hade noll koll på kost och näring, Jag började sova dåligt, jag fick väldiga problem med magen, jag kände mig så trött och så vilsen, vad ska jag göra och hur ska jag göra för att må bra?


Ungefär där började min egna styrkeresa! jag började läsa böcker, jag gjorde blodanalyser, testade, frågade, utmanade och utvecklades.

Hälsosammare kost och regelbunden träning gav mig energi, glädje och en problem fri mage. Styrketräning blev en del av mitt liv för att må bra, känna mig stark och frisk inte för att se ut på ett visst sätt.


Jag tog beslutet att utbilda mig till nutritionist inom antiinflammatorisk kost och det sporrade mig till att vidareutbilda till personlig tränare och kostrådgivare. 


Min dröm är att få hjälpa fler vilsna själar, att visa att det aldrig är försent, våga satsa på dig själv!

Jag har gjort resan själv, jag vet hur det känns, jag vet vilka hinder och mentala spärrar som stoppar dig från att våga, från att ge allt.


Det finns så klart mycket mer att skriva om min resa och jag berättar gärna mer, ni hittar mig på Victorygym i Nordmaling eller genom att klicka på kontakt här nedan, hoppas vi hörs!       


Låt Oss Uppnå Dina Mål Tillsammans

Certifierad Tränare och Kostrådgivare

Licencerad internationell personlig tränare

och kostrådgivare

IntensivePT Juli 2022


Certifierad Nutritionist inom Antiinflammatorisk kost

Online academy September 2021